OBL verrast kiezers met streekproducten

RUURLO/BORCULO – Ondernemend Berkelland (OBL) heeft afgelopen week in Nederland heel wat tongen losgemaakt. De Turkse video werd duizenden keren bekeken. De één vond het grappig de ander kraakte de actie volledig af. Afgelopen zondag zijn de Berkellandse ‘boefjes’ opnieuw op pad geweest. Ze hebben hun kiezers verrast met een streekpakket (zie video). “We belonen de mensen die onze poster voor het raam hebben hangen. Volgende week maken we weer een ronde”, aldus Bennie Morsink. De raadsleden waren aan het struinen in Ruurlo, Borculo en Neede. Ze schoten zelfs het CDA en VVD te hulp en maakte reclame voor de politieke partijen. “Wij gooien niet met modder”, zegt Bennie.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “OBL verrast kiezers met streekproducten”

  1. het valt wel op ze bij mensen aan de deur gaan die nogal rijkelijk beoogst zijn met eigen huis zo te zien waarom komen ze niet bij de gewonen wijken in borculo of ruurlo of neede waarom,moet het bij de rijke stinkers zijn zijn,die burgers meer dan wij zijn die in een huurhuisje wonen en net het hoofd boven water kunnen houden daar is z,n pakket ook wel welkom dacht ik zo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven