Plaatsen vleermuis-kunstwerk op camera

NEEDE – Het heeft letterlijk en figuurlijk heel wat voeten in de aarde gekost om het kunstwerk op de rotonde te plaatsen. Verkeersregelaars, een grote kraan, en veel kijkers. Vrijdagmiddag werd het rotondekunstwerk – gemaakt door Eric Groeneveld en Bram Loman – op de rotonde Eibergseweg met Parallelweg geplaatst. Wethouder Han Boer mag het object maandag 17 maart officieel onthullen. Aanstaande maandag moet Neco dezelfde klus klaren op de rotonde aan de Rondweg (Diepenheimseweg). De hoveniers uit Neede gaan binnenkort de rotondes aanplanten. NUB heeft vandaag meerdere malen een kijkje genomen tijdens het plaatsen van het kunstwerk. Stap voor stap staat het gebeuren op de foto.

Foto’s NUB:
[nggallery id=4536]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Plaatsen vleermuis-kunstwerk op camera”

  1. en…….. wie gaat dat allemaal betalen…. de berkellandse burger??????????????

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven