Popgroep Normaal treedt op in Eibergen

EIBERGEN – De popgroep Normaal geeft donderdag 19 juni een bijzonder concert in Openluchttheater Eibergen. Zanger Bennie Jolink gaf vorige week nog aan minder optredens te geven. ‘’We zijn daarom extra blij dat we Normaal hebben kunnen strikken’’, aldus het bestuur van het openluchttheater.

Hoewel Normaal gas terug neemt, is de band toch ‘springleavend ‘, liet Jolink weten. Momenteel wordt achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe cd van Normaal. De band komt in de volledige bezetting naar Eibergen en speelt ruim anderhalf uur. Tussen de twee sets is een pauze. ‘’Natuurlijk zorgen wij voor een sfeervolle en intieme ambiance. Høkers ‘veuran ‘ op het swingpleintje en wie ‘gemeudelijk’ op de tribune wil zitten komt ook aan z’n trekken. En met drie biertaps binnen handbereik kan de avond wat ons betreft niet stuk’’, aldus het bestuur. In het voorprogramma speelt Mae Jones (blues/soul).

De poort gaat om 19.00 uur open en het voorprogramma begint om 19.30 uur. Tickets kosten € 22,50 per stuk (exclusief 1 euro transactiekosten) en zijn online te koop op de website www.openluchttheatereibergen.nl . Mochten er kaarten overblijven dan is er een dagkassa (€ 25,–).

Enkele weken geleden maakte het openluchttheater al bekend dat Ilse DeLange op 23 en 24 mei in Eibergen optreedt. Beide concerten waren binnen een week uitverkocht.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Popgroep Normaal treedt op in Eibergen”

 1. veel te veel geld voor een kaartje.van normaal is de room wel af .jammer als ze in de oude bezetting waren gekomen ,(niet mogelijk zonder brekkenjan).was ik waarschijnlijk wel gekomen.bennie keerl tied um te stoppen,loat ons denken an de mooie tieden van normaal en niet an de martelgang woar jullie noe met bezig bunt.

 2. @ piet

  Dit zijn hele normale prijzen. Het Openluchttheater Eibergen zit in vergelijking met andere theaters zelfs altijd nog aan de lage kant. Maar als je het te duur vindt … dan kom je gewoon niet.

 3. @jeroen
  doe ik ook niet hoor.maar ff ter vergelijking.vorige week in atak enschede.flotsam and jetsam ,sepultura,legion of the damned.en die laatste kom ik zo ff niet op.maar dat waren 28 eurootjes.kijk daar word je nog is blij van.en normaal kump oet hummelo en omstreken en sepultura brasil

 4. he piet of sjors nog geen 25 eu over voor een top band als normaal dan buy geen fan sukkel

 5. @piet,
  Dus als een rockgroep uit Australië komt heb je er wel
  50 euro voor over? Waar een band vandaan komt heeft toch
  niks met de toegangsprijs…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven