Promotiewagen theater trekt al aandacht

EIBERGEN – ”Of ik weer zwanger ben? Nee, die geruchten kunnen snel de wereld uit”, zegt Janet Timmerije met een lachend gezicht. De Eibergse kunstenares heeft hele andere bedoelingen met de gepimpte kinderwagen – die op dit moment in haar verkoopetalage staat. “Hij moet opvallen en dat is volgens mij aardig gelukt.” Het openluchttheater heeft aan Janet gevraagd of ze de opvallende promotiewagen wilde maken. Pr-man Raph Schouten: ”Onze eigen crea-bea Marjon Westerdiep kwam met het idee een origineel promotiekarretje te bedenken voor ons theater. Een blikvanger en liefst op wieltjes. Ze had de oplossing ook al: een oude kinderwagen. Kijk, zelfs ons logo staat op de zonnekap!” De promotiekar is tijdens de oranjemarkt voor het eerst te bewonderen. De kinderwagen is beschikbaar gesteld door kringloopbedrijf Aktief uit Groenlo.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Promotiewagen theater trekt al aandacht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven