Sensire voert ludieke campagne op markt

BELTRUM – “Gaan jullie ook de politiek in?”, roept een inwoner vanuit een auto. Medewerkers van Sensire hebben donderdag voor heel wat reacties gezorgd in Beltrum. Ze voerden op een ludieke manier campagne tijdens de weekmarkt. “Nee, we zijn geen nieuwe politieke partij”, zegt Karin Ikink met een lach op haar gezicht. Stiekem voeren de dames toch wel campagne. In Berkelland zijn meerdere thuiszorgorganisaties. Er is dus behoorlijk wat concurrentie. Ikink: “Belangrijk is dat je in de picture blijft. Daarom staan we hier.” Sensire deed dat donderdag met een ballonnenactie. De dames hadden een auto gevuld met ballonnen. Passsanten konden raden hoeveel exemplaren erin zaten. Diny Papen-Roerdink vulde het goede antwoord in. Vier personen hadden het aantal goed geraden. Er is uiteindelijk één winnaar gekozen. Diny werd ’s avonds verrast met een heerlijke slagroomtaart. De actie is opgezet in het kader van de week van zorg en welzijn.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4535]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Sensire voert ludieke campagne op markt”

  1. Vind ik leuk!!

    Is iig beter dan buurtzorg die voor een beetje aandacht de posters can sensire moeten bekladden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven