Twee bestuurders gewond na aanrijding

foto2NEEDE – Bij een ongeval op de kruising Vaarwerkweg – Henry Dunantweg in Neede zijn zaterdagmiddag 8 maart twee gewonden gevallen. Het incident vond rond 15.00 uur plaats. Beide gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een auto komende vanaf Neede gaf geen voorrang aan een voertuig dat op de parallelweg van de N315 reed. Een aanrijding was het gevolg. Bij het ongeval ontstond flinke schade. De brandweer is ter plaatse geweest om het wegdek te reinigen. De auto’s zijn afgesleept. De gewonden betrof in beide gevallen de bestuurder van de auto.
[nggallery id=4524]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Twee bestuurders gewond na aanrijding”

  1. Ja boem is ho he ik zag de poltie onderweg met toeters en bellen richting neede gaan nou,die moesten nogal aardig een eind wegkomen waren nog in eibergen toen ik ze voorbij zag scheuren dat,heeft toch wel 10 a 15 minuten geduurd lijkt me op de borculose weg kwam ik ze tegen weet niet hoe ernstig het was maar,omdat er ook gewonden bij waren vraag ik me af of er van borculo niet gauwer een busje was geweest eibergen neede is ook niet zo heel ver maar helemaal aan de andere kant van neede en dan vanaf de borculose weg komen vanuit eibergen is toch wel een heel eind.

  2. Anoniem, door de week staan ze op elke hoek, bijna, maar in het weekend zijn er niet zoveel agenten op straat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven