Vertrekkende raadsleden onderscheiden

BORCULO – Dinsdag is er tijdens de raadsvergadering afscheid genomen van vertrekkende raadsleden. De burgemeester van Berkelland reikte onderscheidingen uit aan Jan Jansen (68 jaar) uit Eibergen, Dennis Meijerink (43 jaar) uit Eibergen en Dinant Weenk (73 jaar) uit Ruurlo. Allen ontvangen voor hun verdiensten als volksvertegenwoordiger de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Jansen was van 1994 tot september 1999 raadslid, van september 1999 tot maart 2002 wethouder en van maart 2002 tot 2005 raadslid voor de VVD-fractie in de voormalige gemeente Eibergen.

Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 is hij voor dezelfde fractie als raadslid actief in de gemeente Berkelland. De heer Meijerink was van 1994 tot 2005 raadslid/fractievoorzitter van de PvdA in de voormalige gemeente Eibergen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 was hij tot april 2010 wethouder van de gemeente Berkelland. Sindsdien is hij voor de gemeente actief als raadslid/fractievoorzitter van de PvdA.

De heer Weenk was van 2002 tot 2005 raadslid voor de VVD-fractie in de voormalige gemeente Ruurlo. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 is hij voor dezelfde fractie als raadslid actief in de gemeente Berkelland.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Vertrekkende raadsleden onderscheiden”

  1. dus als ik het goed heb verdien je een lintje wanneer je zo ongeveer alle voorzieningen naar de bliksem helpt in berkelland, hmm dat zet me aan het denken ………. lijkt me wel wat

  2. IS dat nu zo kunst als je betaald een aantal jaren in de raad zit. Dit gaat me echt te ver

  3. ik vind dat men wel snel geridderd wordt tenslotte is het een betaalde job en om dan naar 10 jaar al te ridderen vind
    ik wat snel.
    zo wordt de waarde van het ridderen steeds minder

  4. Ik dacht altijd dat je geridderd werd als je wat betekend had voor het land maar tegenwoordig is gewoon je werk doen al voldoende. Nou dan wacht ik maar af bij de brieven bus wanneer ik moet komen opdraven voor dit toneel stukje.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven