Wietplantage opgerold in de Nieuwstraat

persbureau-ginopress__dsc2242NEEDE – Politie Berkelland heeft donderdagmiddag 6 maart een grote wietplantage opgerold in Neede. De plantage was gevestigd in een ‘leegstaand’ pand aan de Nieuwstraat (naast de oude fietsenmaker). Volgens een grove schatting stonden er 750 planten in de plantage. Die waren verdeeld over vijf ruimtes. De kwekerij was zeer professioneel aangelegd. De planten waren nagenoeg volgroeid en rijp voor de oogst. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. De plantage is ontmanteld en geruimd. Dit nam enkele uren in beslag. De politie doet verder onderzoek in het pand. Ook in Winterswijk is donderdag een plantage ontmanteld.
[nggallery id=4521]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wietplantage opgerold in de Nieuwstraat”

  1. Hoe is het mogelijk dat midden in een drukke straat met directe buren, en oud eigenaar van het pand dit niet is opgemerkt?? Hoe slim gaan deze mensen te werk?
    Moeten we gaan vrezen voor onze schuurtjes in de achtertuin?

  2. Bah wat vervelend voor die beste man.. Oplichting met kunststof kozijnen wil niet meer, horloges jatten van klanten word je mee gepakt en nu ook dit nog.. Wel een beetje dom dat je de hele dag de rolluiken dicht laat zitten, camera’s op hangt enz.. Je verraadt jezelf knuppel.!! Wat een dwaas..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven