Alivio gaat oud café Grand Canyon huren

EIBERGEN – Onderneemster Marieka Bomers – van Alivio – heeft vandaag officieel naar buiten gebracht dat ze oud café Grand Canyon gaat huren (Fabriekstraat, achter snackbar ’t Heukske). De boel moet eerst flink verbouwd worden voordat Alivio het bedrijfspand in gebruik gaat nemen. In september volgt de officiële opening. Bomers: ”We gaan het pand vooral gebruiken voor onze sport- en danslessen.”

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Alivio gaat oud café Grand Canyon huren”

  1. Marieka heeeeel veel succes! Gaat vast komen. Jou ideeën zijn lekker vernieuwend en verrassend. Ga door op de oude voet, alleen op een nieuwe locatie. Blijf zeker bij je komen sporten.

  2. @needenaar

    Kangoojump, was en is ze enigste hier in de regio. Bootcamp….zowel voor jong en oud. Geen inschrijfgeld, opzegtermijnen…gewoon sporten zoals sport bedoeld is. Geen flitsende spiegels voor je neus, maar een enthousiaste sportinstructrice de het onderste uit de kan halen bij je. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Zumba lessen, BBB, en Bodybalance lessen als ook de Insane fit lessen. Heb het nog nooit zolang vol gehouden bij een ‘ sportschool’ en dat wil heel wat zeggen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven