Baardenclub Beltrum doneert 1362,30

BELTRUM – Wat begon als een grap bij een tentfeest is uitgelopen op een prachtige opbrengst ten goede aan Make a Wish Nederland, voorheen bekend als Stichting Doe een Wens. Twaalf jongens uit de omgeving van Beltrum hebben in de maand November van 2013 een maand lang hun baard laten staan voor het goede doel. Eerst werd deze actie als ludiek beschouwd, zowel voor buitenstaanders als voor de jongens zelf. Echter er moest wat mee gedaan worden, op welke manier dat wisten ze nog niet. Na een gezellig avondje doorzakken werd er besloten om een fotoshoot te houden, en met deze foto’s een jaarkalender te maken. De opbrengst van deze kalenders zou worden geschonken aan Make a Wish Nederland. Dit goede doel vervult wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

De verkoop van de kalenders verliep via de jongens zelf, en in de maand maart zijn de laatste kalenders dan ook verkocht. Al met al een geslaagde actie die veel aandacht heeft gekregen in- en rondom Beltrum. Op 31 maart was het zover dat de opbrengst ter waarde van €1362,30 naar het hoofdkantoor van Make a Wish Nederland in Woerden kon worden gebracht. Namens “Baardenclub Beltrum” willen wij alle vrijwilligers die de kalender mede mogelijk hebben gemaakt bedanken.

Ook willen wij de mensen van “Make a Wish” bedanken voor de geweldige middag en de geboden kans om op deze manier iets voor een goed doel te kunnen betekenen!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Baardenclub Beltrum doneert 1362,30”

  1. mooie actie voor een goed doel.maar toen ik die foto zag,dacht ik dat die dames ook mee hadden gedaan.daar had ik wel een foto van willen zien haha

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven