‘BH-Klem’ gaat met wisselbeker naar huis

EIBERGEN – Liefhebbers van piratenmuziek kwamen zondagmiddag en -avond tijdens de Eibergse kermis flink aan hun trekken. Stichting Draaimolen organiseerde samen met combinatie Grondpoal de eerste ‘Kermis Piraten Battle’. Zes zenders uit de omgeving streden tegen elkaar op het Rouwmaat-podium. BH-Klem FM ging met de wisselbeker naar huis (zie foto). De beker is aangeboden door Het Glasatelier uit Eibergen. Gaspiepe FM uit Borculo behaalde de tweede plaats (zie video). De volgende zenders deden mee: BH-Klem, R.C.A, Spekpot, Gaspiepe, D.B.K, en Plak en Plear. ”Het lijkt wel een kleine kernen kermis!”, zegt één van de DJ’s. ”Ik zie alleen maar inwoners uit Holterhoek, Rekken, Beltrum, Noordijk en Rietmolen.” Niek Boevink (voorzitter stichting Draaimolen): ”We hebben de jongens toegezegd dat we volgend jaar weer een battle willen organiseren. Via deze weg alleen maar lof over het evenement!”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4599]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘BH-Klem’ gaat met wisselbeker naar huis”

  1. ja het was heel geslaagd, vooral onderling. Die paar man in de tent vonden het ook mooi.

  2. jammer dat ze alles moeten weg halen wat bij een plaatselijke kroeg jaren heeft gelopen dat is wel triest ze gunnen de horeca niks meer

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven