Boom om: Hacron eerder dan brandweer!

tn_20140414_121101EIBERGEN – Het was maandagmorgen (14 april) een grappig gezicht: Medewerkers van de Hacron die sneller zijn dan de brandweer (zie video)! Tegen 11.55 uur werd brandweer Eibergen opgeroepen voor een omgewaaide boom aan de Lintveldseweg. Deze was omgewaaid tijdens zware windstoten. De vrijwilligers haasten zich naar de kazerne om de weg zo snel mogelijk vrij te maken. De inzet was – toen de spuitgasten ter plaatse kwamen – niet meer nodig. De mannen van de Hacron hadden de boom al opgeruimd (zie video). “We kwamen er toevallig langs. In overleg met onze chef hebben we besloten de linde van de weg te halen. We wisten niet dat de brandweer ook onderweg was!”, zegt één van de zagers. De vrijwilligers van de brandweer konden er wel om lachen. De medewerkers van Hacron kregen van meerdere automobilisten een pluim. “Ze hebben goed gehandeld, veiligheid stond voorop!”, roept een bestuurder.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4621]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Boom om: Hacron eerder dan brandweer!”

  1. Veel mensen klagen over deze mensen dat ze maar staan te niksen. Dit bewijst maar een hoe goed deze mensen bezig zijn met hun werk. pluim hoor!!

  2. @needelander
    meestal doen ze dat ook wel met 7 man op een vierkante meter.maar voor dit petje af jongens

  3. Vaak is de zaagploeg van hoger niveau, de plantsoenendienst is een ander verhaal 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven