Brandweerman Sam trekt bekijks + foto’s

EIBERGEN – Kermis Eibergen is vrijdagmiddag 4 april van start gegaan. Brandweerman Sam (bekend van TV) mocht tegen 19.00 uur de voorjaarskermis officieel openen. Brandweer Eibergen heeft de bekende spuitgast naar het kermisterrein gebracht. De echte brandweermannen deden dit niet stilletjes (zie video). Honderden kinderen stonden klaar om een glimp op de vangen van Sam. Niek Boevink: ”De eerste kermisdag is druk bezocht. De attracties deden goede zaken. Nu maar open dat de weergoden ons niet in de steek laten.” Stichting Draaimolen verwacht zaterdagavond ook drukte bij het podium. Dan schittert DJ Fajah Lourens. De cafés in Eibergen pakken ook groot uit. Kijk voor meer informatie op www.kermiseibergen.nl.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4592]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweerman Sam trekt bekijks + foto’s”

  1. toch apart dat iemand in een brandweerpak zoveel kinderen trekt.dit gaat helemaal nergens meer over

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven