Controleuse test dorp voor komst Oranjes

NEEDE – Is Neede helemaal klaar voor de komst van Maxima en Willem Alexander? (op 6 mei) Als je oranje-controleuse Porgje moet geloven wel! Ze ging afgelopen maandag op onderzoek uit in het dorp. Stratenmakers en andere werklui werden flink aan de tand gevoeld. Haar komst werd niet overal op prijs gesteld. Bij de Hofmaat werd vriendelijk verzocht de camera uit te zetten. Dat hebben we dan ook gedaan… Gelukkig waren de andere mensen wel aardig! Porgje is zelfs te grazen genomen door een paar wegwerkers (zie video). De verf krijgt ze niet meer van haar benen… De controleuse ging ook op bezoek bij een paar ondernemers (zie video). Meer verklappen we niet, kijk zelf maar. Oja, even een berichtje voor de gemeente Berkelland! De video is met een knipoog gemaakt. Ze deden vooraf nogal moeilijk over onze filmplannen…

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Controleuse test dorp voor komst Oranjes”

  1. Doe eens normaal, de koning en koningin komt, maar belangrijke zaken komen niet meer voor hier op NUB!!!! De koning had hier helemaal niet hoeven komen, als wij Needenaren zelf niet zo dom hadden gedaan, dat ons dorp een bejaarden dorp is, mogen we best trots op zijn, immers herbergen we hier de oudste inwoonster van gld, maar dat de oudestraat een niets zeggende straat is geworden en de ouderen onder ons veilig over straat kunnen (negatieve zin) ligt ook aan ons!!!!!! Ga niet de hemel in prijzen dat die beste man hier komt, maar maak je eerder zorgen waarom hij komt en daar zijn we allemaal debet aan!!!!!!

  2. Wat een shit om Neede zo op de kaart te zetten. En die gekke bakker weet ook niet hoe die moet opvallen, hoop dat Nollen binnenkort hier komt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven