”Theater hengelt weer grote vis binnen!”

EIBERGEN – De derde grote ‘vis’ is binnen! Blaudzun geeft zaterdag 30 augustus met zijn negen koppige band een sfeervol en intiem concert in Openluchttheater Eibergen. Het concert maakt deel uit van een mini-concerttour door Nederland. Onder de titel ‘Promising Moon’ heeft deze unieke concertreeks plaats in de openluchttheaters van Heeswijk-Dinther, Bloemendaal en Eibergen. Het gaat hard met Blaudzun. Overal uitverkochte zalen en ook op de Europese festivals veel gevraagd. Vorig jaar kreeg Blaudzun een Edison voor Beste Mannelijke Artiest en de 3FM Award voor ‘Best Alternative Act’. Bovendien stond Blaudzun mainstage voor 50.000 fans op Pinkpop. ‘’We zijn bijzonder blij dat we Blaudzun naar Eibergen kunnen halen. Na Ilse DeLange en Normaal is dit de derde grote naam, komend seizoen. We staan daarmee garant voor een breed programma aanbod’’, aldus het bestuur.

De nieuwe cd ‘Promising Of No Man’s Land’ is met veel enthousiasme ontvangen. ‘’Deze plaat is venijniger, bozer in plaats van brozer’’, zegt Blaudzun er zelf over. Online tickets zijn vanaf vandaag te koop op de website www.openluchttheatereibergen.nl en kosten in de voorverkoop 24 euro (exclusief 1 euro transactiekosten.

Als er kaarten over blijven is er een dagkassa (26,50 euro). De poort gaat om 19.30 uur open. Om 20.00 uur speelt Klarälven een kort voorprogramma.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “”Theater hengelt weer grote vis binnen!””

  1. Mooie clip van het nummer ‘Elephants’ op Lowlands 2012 (Blaudzun staat dit jaar ook weer op Lowlands op het hoofdpodium): Geweldige band met vrolijke, eigentijdse en opzwepende muziek.

    Vrijwel alle optredens in Nederland zijn of raken uitverkocht. Ook in het buitenland doen ze het erg goed. Zo stonden ze vorig jaar op het bekende Szeget Festival in Hongarije op het hoofdpodium. Dit festival schijnt jaarlijks het grootste popfestival van Europa te zijn.

    Website: http://blaudzun.com/en/home

    http://www.youtube.com/watch?v=NudaqgxPVT0

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven