Familie Leerink neemt prijs in ontvangst

EIBERGEN – Diny en Henk Leerink uit Eibergen hebben dinsdagmiddag 22 april een prachtige prijs in ontvangst genomen. Ze zijn in Gelderland winnaar geworden van de verkiezing: ‘Beste accommodatie van het jaar 2014′. De titel verdienden de ondernemers met hun vakantieboerderij Slotman. Het certificaat (en een schildje) werd overhandigd door centrum van Groepsaccommodaties (zie foto’s en video). Rob Ansen sprak Diny en Henk voor de overhandiging nog even toe (zie video). Ook benoemde hij de uitkomsten. Gelderland telt ruim 160 groepsaccommodaties. Dus we mogen spreken van een knappe prestatie!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4650]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Familie Leerink neemt prijs in ontvangst”

  1. Sonja en Cees

    Diny en Henk, van harte gefeliciteerd. Jullie hebben het zeker verdiend. Super goed !!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven