Foto-reportage oranjemarkt in Eibergen

EIBERGEN – Straatmuzikanten, kraampjes gevuld met ‘rommel’, Eibergenaren gekleed in het oranje, en een boel vreterij, dat zijn de hoofdingrediënten van de oranjemarkt in Eibergen. Het concept – opgezet door VVV Eibergen –  blijft een succes. Ook dit jaar liepen er weer duizenden mensen door het centrum. ”De markt is een mooie PR voor ons dorp. Van heinde en verre komen mensen naar Eibergen om te struinen langs de kraampjes. Hoeveel er aan euro’s is verkocht? Ik denk dat je er een paar nieuwe auto’s voor kunt kopen”, lacht Anja Klaver. De plaatselijke ondernemers profiteerden flink van de oranjegekte. Bakker Hulshof verkocht flink wat oranje tompoucen in de Grotestraat. Fotograaf Wim Stevenhagen was voor NUB op de markt. Hij maakte prachtige kiekjes (zie hieronder).

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4659]

Foto’s René Hagen:
[nggallery id=4667]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Foto-reportage oranjemarkt in Eibergen”

  1. Misschien een tip voor de organisatie om ook eens te denken aan het parkeren de bezoekers blokkeren zelfs uitritten zodat je met je eigen auto niet meer weg kunt.

  2. @Maarten: Niet meteen oordelen, foto’s en video’s uit andere plaatsen moeten nog verwerkt worden. Komt in de loop van de dag online. Op onze Facebookpagina staat al het één en ander.

  3. jammer dat iedereen zich altijd druk maakt dat er niks over hun eigen plaats op staat, dit gebeurd ook andersom namelijk.
    Denk dat het hele team van NUB hun uiterste best doet om overal bij aanwezig te zijn.

  4. Wat een super leuke foto van mn ijs etende meiske foto 24 zouden Jullie die ook Naar me kunnen mailen?

    Groetjes

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven