Gala-stoet Eibergen een groot spektakel

EIBERGEN – Veel inwoners uit Berkelland kijken er naar uit: De gala-stoet van het Assink Lyceum. Woensdagavond 23 april was het zover! De schoolverlaters pakten traditiegetrouw weer groot uit tijdens de gala-avond. “Het is voor mij een jaarlijks uitje. Het staat in januari al in mijn agenda. Ook dit jaar heb ik genoten”, zegt een 72-jarige vrouw uit Eibergen. De voertuigen stonden opgesteld in de Prins Bernhardstraat, om vanaf daar tegen 18.30 uur het schoolplein op te rijden. De gekste dingen kwamen voorbij, een brandweerauto, koets, ambulance en een arrestatiebusje van de politie. Het was langs de lijn een drukste van jewelste (zie foto’s). Honderden mensen wilden het spektakel niet missen. Fotograaf Truus Stotteler stond voor NUB op de rode loper om de jongeren in hun galakleding op de foto te zetten (zie hieronder).

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4653]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Gala-stoet Eibergen een groot spektakel”

  1. Toen ik ‘ afgestudeerd ‘ ben bestond zoiets niet. Wie gingen stiekem noar ,t café en dronken een biertje of 10. Noa tied kotsen op de plee.

  2. @Needelander De jeugd mag tegenwoordig geen biertje meer drinken in ut cafe.

    Dit is een leuke traditie geworden, ben 1x wezen kijken, jammer dat ik het dit jaar heb gemist.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven