Gezocht: Pinnende inbreker in Eibergen

EIBERGEN – Op vrijdagmiddag 6 december werd ingebroken bij een bejaarde vrouw terwijl zij lag te slapen. Omdat zij geen gehoorapparaten in had, heeft zij niets van de inbraak gemerkt. De dader(s) is/zijn wel op de slaapkamer geweest. Tijdens de inbraak werden enkele aangebroken flesjes parfum en een bankpas meegenomen. Met die bankpas is geprobeerd te pinnen bij de Rabo-bank in Eibergen. Omdat drie keer een onjuiste pincode werd gebruikt, is de pas geblokkeerd. Van de man die probeerde geld van haar rekening te halen is een foto gemaakt. De politie heeft de beelden vandaag 4 april vrijgegeven. Het betreft een blanke man met een snor en een pokdalig gezicht. Hij had tijdens het pinnen een pet op en een sjaal voor zijn gezicht. Verder had hij een capuchon op.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Gezocht: Pinnende inbreker in Eibergen”

  1. Wat een lafaard,bij een bejaarde vrouw inbreken ,nou nou wat een held op sokken ,en werken wil dit soort niet ,hoop dat iemand dit tuig herkend

  2. @ ingrid

    Als je de pincode van iemand helemaal niet kent, dan is de kans dat je hem in drie pogingen goed intoetst 3 op 9999. Dat zal maar weinigen lukken … Maar hij is inderdaad een sukkel door het überhaupt te proberen.

  3. Zonder petje maar minimaal met krukken was hij bij mij de deur uit gegaan. #kneus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven