Gymjuf Adrianne Brouwer voor gek gezet

NEEDE – ”Je wordt maar één keer vijftig jaar.” Dat dachten de ‘leerlingen’ van gymjuf Adrianne Brouwer donderdagmorgen ook. De juf uit Neede zag die dag Sarah en dat wilden de dames niet zomaar voorbij laten gaan. Adrianne werd in alle vroegte (08.15 uur) van haar bed gelicht en letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Ze moest zich buiten verkleden als Sarah, dat zag er hilarisch uit (zie foto’s). Daarna werd ze met de Vlearmoesbus naar sporthal ’t Spilbroek gebracht. Veel inwoners zagen dit gebeuren. In de sporthal stond een heerlijk ontbijt te wachten. Tijdens het eten werd er natuurlijk teruggeblikt op de afgelopen jaren. Adrianne geeft al ruim 27 jaar les aan de ‘donderdagmorgengymgroep’. Ze doet dit met veel plezier en passie!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4632]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gymjuf Adrianne Brouwer voor gek gezet”

  1. Hele mooie foto-shoot van jouw verjaardag Adrianne.
    Met plezier naar gekeken op Nieuwsuitberkelland.nl.
    Die aandacht heb je verdiend!
    Groet,
    Luppo.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven