Haarlose kids timmeren eigen houtdorp!

HAARLO – Het idee ontstond spontaan. Onder het genot van van een biertje besloten de vaders Jurgen Wentink en Hugo Boom om voor de kinderen in de vakantie een houtdorp voor en door de kids te laten bouwen. Deze week werd het plan tot uitvoering gebracht. Pallets, spijkers, verf en meer dan vijftig kinderen, het is deze week een drukke boel op het braakliggend grasveld aan de Pas (plan de Garver). Tot en met vrijdag wordt er getimmerd aan het kampement. De kinderen krijgen veel hulp van ouders, opa’s en oma’s. Er zijn al hele bouwwerken ontstaan (zie foto’s), er wordt zelfs een groot piratenschip gebouwd! De Haarlose bevolking zorgt voor de ‘catering’. Chips, ijsjes, koekjes, drinken, de kinderen ontbreekt het aan niets. Woensdag mogen de kinderen tijdens een spelletjesmiddag ontspannen in het Wolinkbos. Daarna moet er weer ‘gewerkt’ worden. Dit is de eerste keer dat Haarlo een houtdorp bouwt. De vaders spreken na de eerste dag al van een groot succes.

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4669]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Haarlose kids timmeren eigen houtdorp!”

  1. Mooie Foto,s Henk !! en Roy bedankt dat je de tijd neemt om het op de site te zetten , dit naast je baan er nog allemaal bij te doen RESPECT hoor , het is een hele druke hobby !!!!

  2. Geweldig.

    ongeveer 15 jaar geleden stond er ook zo’n hut in onze achtertuin,
    wat een plezier zullen die kinderen hebben deze week.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven