Inschrijvingen kinderdagkamp nu gestart

EIBERGEN – Vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp organiseren ook in 2014 weer een avontuurlijk zomerkamp in de laatste week van de zomervakantie, maandag 18 t/m vrijdag 22 augustus. De inschrijfformulieren zijn vorige week rond gemaild vanuit de Eibergse basisscholen en kunnen zaterdag 26 april a.s worden ingeleverd bij de stand van Stichting Kinderdagkamp op de Oranjemarkt in Eibergen. De stand staat ter hoogte van Marie* aan de J.W. Hagemanstraat 22.

Donderdag 12 mei tussen 19.00 uur en 20.30 uur vindt de tweede en laatste inschrijfmogelijkheid plaats bij Steentjes, Grotestraat 13 te Eibergen. Het kamp voor de Eibergse basisschoolkinderen kost € 40,00. Dit bedrag moet gepast en contant worden voldaan bij de inschrijving. Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers.

Bij meer opgaven geldt de volgorde van opgave, het is dus aan te raden gebruik te maken van de eerste inschrijfmogelijkheid! Voor meer informatie en het downloaden van het inschrijfformulier kunt u terecht op www.kdkeibergen.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inschrijvingen kinderdagkamp nu gestart”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven