Jarige job (95 jaar) krijgt sportief cadeau!

EIBERGEN – Wat krijg je op je 95e verjaardag? Een scootmobiel, een rollator of een ander invalidekarretje. Teun Elshof – vandaag (6 april) 95 jaar geworden – moet van dit alles nog niets weten. Hij is nog steeds ‘verslaaft’ aan fietsen. Ja echt!, hij fietst dagelijks nog door Eibergen om zijn boodschappen te doen. En dan ook nog met een kratje bier achterop! Zondag vierde Teun samen met zijn familie zijn verjaardag bij het Muldershuis. Daar kreeg de 95-jarige een gepast cadeau. U raad het al, een nieuwe fiets! Zijn oude is door al dat getrap versleten! Mitzi Elshof (15), jongste kleinkind, mocht het rijwiel overhandigen (zie video). Meneer Elshof is zeer geliefd in Eibergen. Vooral bij de Meergaarden kennen ze hem goed. Hij speelt daar nog regelmatig een potje biljard en brengt na het spelen zelfs ouderen naar hun kamer! Maar hij doet nog veel meer! Hij verzorgt nog steeds zijn vogels, kippen en tuin! (zie video)

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jarige job (95 jaar) krijgt sportief cadeau!”

  1. Hartelijk gefeliciteert mijnheer Elshof van uit Canada. Wij wensen U nog veel jaren toe. Voorzichtig met de nieuwe fiets.
    Vriendelijke groeten,
    Kees Prakke

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven