Joop mag bloemstuk maken voor Maxima

NEEDE – Bloemist Joop Bouwmeester heeft volgende week een bijzondere opdracht: Hij mag een bloemstuk maken voor koningin Maxima. Op 6 mei gaat Maxima het handboeket vasthouden tijdens haar bezoek aan Berkelland. “Ze toont het boeket in Neede en Borculo. Ik ga nog niet vertellen hoe het eruit komt te zien, het moet een verrassing blijven”, aldus Bouwmeester. Joop vind het een hele eer dat hij het handboeket mag maken. “Dit geef ik echt niet uit handen, dit doe je één keer in je carrière”, grijnst Joop. ”Normaal heb ik nog wel eens de neiging om te delegeren. Maar deze opdracht ga ik zelf maken.” De gemeente Berkelland heeft Bouwmeester opdracht gegeven. Per jaar rouleert de gemeente met een boekettenleverancier uit Berkelland. Joop heeft het geluk dat hij dit jaar de boeketten mag verzorgen en daarmee ook het Maxima-boeket. Nog een nieuwtje: Bouwmeester bestaat dit jaar 35 jaar!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Joop mag bloemstuk maken voor Maxima”

  1. Joop, dit is een grote eer om een boeket the maken
    voor koningin Maxima.
    Vanuit Canada, het allerbeste toegewenst, en laat ons later weten welke bloemen je hebt gebruikt voor het
    handboeket.

    Kees Prakke

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven