N18 (Eibergen) twee keer helemaal dicht

EIBERGEN – De N18 in Eibergen gaat aanstaande zondag en maandag een tijdje op slot. Op 4 mei voor de dodenherdenking (tussen 19.50 en 20.20 uur), en vanaf 5 mei (20.00 uur) tot 6 mei (05.00 uur). De hoofdrijbaan is volledig afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan asfalteringswerkzaamheden uit. Automobilisten worden nu al gewaarschuwd door een mobiel matrixbord (zie foto). Deze staat ter hoogte van de begraafplaats (aan de Haaksbergseweg).

Deel dit artikel:

2 gedachten over “N18 (Eibergen) twee keer helemaal dicht”

  1. Misschien wel handig voor de aanwonenden van de N18, om te weten waar de werkzaamheden precies plaats vinden!

  2. Idd Robert.. En ook of de aanwonenden wel met de auto bij hun huis kunnen komen. Wel fijn om te weten of je je huis weer in kunt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven