Nieuwe horeacazaak in Eibergen: Napoli

EIBERGEN – Op 1 mei wordt er in Eibergen een nieuwe horecazaak geopend. Stefan Unasi (27) uit Haaksbergen heeft Bella Pyramide aan de J.W. Hagemanstraat overgenomen. Er gaat heel wat veranderen, allereerst komt er een nieuwe naam op de gevel te staan. Stefan heeft gekozen voor Napoli. ”De naam past mooi bij onze gerechten. We serveren veel Italiaans eten. Maar ook voor een broodje shoarma kunnen mensen nog gewoon bij ons terecht. Binnenkort krijgt iedereen een menukaart in de bus.” Kwaliteit en smaak staat bij de jonge ondernemer hoog op de agenda. ”Mensen moeten zelf maar komen proeven.” Unasi wil binnenkort ook starten met workshops. Kinderen kunnen dan onder andere pizza’s bakken. De ondernemer is dinsdag en woensdag nog druk bezig met het opknappen van de zaak. “De bezem wordt er letterlijk en figuurlijk even doorgehaald.”

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Nieuwe horeacazaak in Eibergen: Napoli”

 1. Jammer dat Bella stopt ! Prima zaak, super snel (thuisbezorgd.nl o.a.)…

  Hopen dat de kwaliteit wordt voortgezet!!

 2. Wij gaan altijd graag eten bij Bella Pyramide. Heerlijk eten, goed bediening en vooral betaalbaar! Wij zijn erg benieuwd hoe het gaat worden. Alvast veel succes voor Stefan.

 3. Werd ook wel een keer hoogtijd dat de bezem erdoor ging.

  Hopelijk krijg je bij napoli wel tomatensaus op je pizza en verse groente.

 4. En hebben ze bij Napoli ook weer een fatsoenlijke hoeveelheid, want Bella Pyramida is de laatste er op achteruit gegaan qua kwaliteit en hoeveelheid. Succes in ieder geval!

 5. Een pizza met verse ingredienten? Dan help ik je even uit de droom want dat is nergens! Zelfs de kaas is niet echt,is anologe kaas! Kan toch ook niet voor zo weing geld..

 6. nog altijd beter dan toen die van adyin want daar kreeg je steeds vlees wat tig x uit de vriezer geweest is..

 7. Super lekker gegeten daar. Mijn vriend had de spare-ibs en ik had een kip schotel en het was super lekker, Complimenten!!!
  We komen zeker terug. Succes

 8. Wij gingen regelmatig naar bella pyramide toe en het laatste jaar minder maar als we er naar toe gingen het eten was altijd vers.Kaas is in de winkel ook niet vers ligt er vaak al dagen als je over vers praat dan zou je elke dag naar een kaasboer moeten gaan maar,daar liggen de kazen ook op een stelling en wordt er een stukje afgehaald en een zaak waar je kan eten worden voorraden gehaald want je hebt niet altijd tijd om ingrediënten te halen je hebt nu eenmaal mensen die te veel eisen voor een betaalbare prijs dan moet je zerlf koken en niet zeuren iik wens stefan een susses volle toekomst toe en faran bedankt voor alles wat je voor ons betekent hebt en wie weet zien we elkaar nog eens bert en johanna

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven