Paas-knutselmiddag in Noordijk geslaagd

NOORDIJK – ”Woensdagmiddag 9 april was het weer tijd om een keer te gaan knutselen met de kinderen. Met de paasdagen in het vooruitzicht kon het natuurlijk niet anders, dan dat we iets voor pasen gingen maken. Maar liefst 46 kinderen kwamen naar ’t Haarhoes”, aldus Annet Brunshorst Onder deskundige leiding van Carla Slotboom hebben de kinderen een tweetal eivormen gemaakt van wilgentenen. Eén grote en een iets kleinere die er binnenin past, zodat je een 3D effect krijgt.

Binnen in ’t Haarhoes konden de kinderen zich helemaal uitleven met knutselen. Er werden eieren versierd, kuikentjes gemaakt, en paashaasjes geknipt. Deze zijn vervolgens in het ei van wilgentenen gehangen. ”De resultaten waren weer prachtig. Altijd weer leuk om te zien hoe creatief de kinderen zijn.”

Alle kinderen zijn aan het eind van de middag met een mooie paashanger naar huis gegaan.

[nggallery id=4614]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Paas-knutselmiddag in Noordijk geslaagd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven