Paasfeest in Lochuizen begint wat eerder

LOCHUIZEN – De bouwers zijn zoals alle jaren nog druk doende in Lochuizen om de laatste puntjes op de ï te zetten, zodat er zondag een geweldig feest los kan barsten rondom het ontsteken van het jaarlijkse paasvuur. Dit jaar gaat Lochuizen de boel echter al iets eerder op de kop zetten. Namelijk al op vrijdag 18 april met een optreden van de feestband Hakviolen in de tent naast het paasvuurterrein. Kortom, ook vrijdag al garantie op een geweldig feest.

In samenwerking met Buurtvereniging Lochuizen heeft de Stichting Paasvuur Lochuizen besloten om het feestgedruis in Lochuizen iets uit te breiden en dus ook op vrijdag alvast feest te vieren. Dus wees ook welkom op deze avond (gratis entree).

Nieuw op de zondag tijdens het paasvuur zijn een bewaakte fietsenstalling en garderobe, dus je jas en fiets staan goed gestald en veilig.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Paasfeest in Lochuizen begint wat eerder”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven