Update: Fietsendieven gepakt in Neede!

NEEDE – Een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 32-jarige man uit Zutphen werden maandag 21 april aangehouden voor fietsendiefstal. Omstreeks 21.45 uur zagen twee oplettende getuigen twee fietsen stelen bij een zorgcentrum aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen. De fietsen werden in een wit busje geladen. De getuigen gaven een goed signalement en kenteken door aan de agenten. Op de Stationsweg in Neede zagen agenten het tweetal rijden (mogelijk wilden ze daar ook fietsen jatten). Hierop werden beide fietsendieven aangehouden. In de auto troffen de agenten de gestolen fiets en inbrekerswerktuig aan. Bij navraag bleek de 23-jarige een gevangenisstraf open had staan. Beide mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten. Mist u sinds maandagavond uw fiets?, neem dan contact met de politie. Dat kan via 0900 – 8844.

Eerdere bericht: Twee mannen opgepakt op Stationsweg

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4641]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Update: Fietsendieven gepakt in Neede!”

  1. laten ze van andersmans spullen afblijven en al in de gevangenis gezeten je zou zeggen ze er weinig van hebben geleerd zijn de fietsen die bij een flat aan het andriessen huis ook weer gevonden in raalte in een grote schuur hopelijk krijgt ieder z,n eigen fiets weer terug we drinken er maar een oranjebitter op op de goede afloop.

  2. Die gasten staan binnen een dag weer op straat en gaan dan gewoon verder waar ze gebleven waren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven