Vally’s Glazen Huis levert 3104,80 euro op

NEEDE – Vierentwintig uur onafgebroken muziek draaien voor een goed doel. Dat was vrijdag en zaterdag de taak van de DJ’s van het ‘glazen huis’ in Neede. De ‘slopende’ missie is geslaagd. Want de Needse inzamelingsactie leverde een mooi bedrag op. Zaterdagavond 5 april is de waardecheque overhandigd aan de Vlearmoesbus. Ze mogen dit geldbedrag gebruiken om de bus letterlijk en figuurlijk draaiende te houden.  De bezoekers van Vally’s Glazen Huis gaven gul, het eindbedrag is precies 3104,80 euro geworden. Beide dagen werd het evenement druk bezocht. Jong en oud kwam even naar Vally’s om een plaatje aan de vragen. De meesten bleven gezellig hangen en genoten van een biertje en een warme hap. “Volgend jaar gaan we op zoek naar een nieuw goed doel. Natuurlijk uit Neede”, zegt de kroegbaas.

Eerdere bericht: Vally’s Glazen Huis krijgt een Needs tintje

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Vally’s Glazen Huis levert 3104,80 euro op”

  1. Top gedaan! Trots! En dat er maar vele Needse Glazen Huizen mogen volgen met goede NEEDSE doelen.

  2. Perfect doel, d-j ’s gefeliciteerd met de opbrengst, beetje erg veel herrie maar ja…………en dames……..: volgende keer de oliebollen wat minder hard gebakken graag , dan smaken ze nog beter.. Op naar het volgende glazen huis.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven