Veel politie bij aanhoudingen in Eibergen

EIBERGEN – Vrijdagavond 18 april, 23.15 uur, veel politie in de Huenderstraat in Eibergen. Ruim acht agenten (gewapend met politiehonden) zijn ingezet om twee mannen in de boeien te slaan. De aanhouding vond plaats in het appartement (oude schoolgebouw) op de hoek Huenderstraat met de Ter Braakstraat. Volgens politie Berkelland zijn ter twee mannen opgepakt voor een zware bedreiging. Op dit moment kan de politie niet meer informatie verstrekken omdat dit het onderzoek kan belemmeren. “We komen niet voor een klein incidentje”, aldus wijkagent Geertjan Sloots (die net was begonnen aan zijn horecadienst). En dat was ook duidelijk te zien, bijna alle agenten droegen een kogelwerend vest. Één van de agenten liep met een ‘ramwapen’. Waarschijnlijk om een deur te forceren.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4635]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Veel politie bij aanhoudingen in Eibergen”

 1. zal wel meevallen , zo te zien doen ze voorbereiding nog rustig aan zodat er ruim de tijd was om foto’s hiervan te nemen.

  twee kleine boefjes dus

 2. Ben de overbuurman
  Ging over een gewone buren bonje
  waarvan ze dachten dat er vuurwapens in spel waren….ik had de bende gesust…tot 1 van de 2 weer begon en slaags raakte vervolgens in mijn huis in de hal….heb ze samen daar weg getrokken en vervolgens 10min daarna een horde politie wat nergens voor nodig was…zelfs 1 van de agenten greep mij bij de strot en flikkerde me het huis in….maar daar zal je nooit iets van horen,…..gelukkig zijn er foto’s hihi

 3. Goh Joop en Jeroen.
  Jullie weten waarschijnlijk meer dan de rest.
  Waar halen jullie dit nieuws vandaan?

 4. Goed werk van de politie, ze zitten er tenminste boven op, moet er dan eerst wat gebeuren voor het mis gaat , er lopen tenslotte meer gekken rond dan er vastzitten.

 5. @ nico,, zijn er foto,s van het moment dat ze jou bij de strot pakken en het huis in flikkeren .wand die foto,s die ze nu hebben geplaatst zijn zinloos gebeurd niks zit niemand op te wachten …….

 6. Ja nico moet je maar niet in de weg lopen het wordt eens tijd om die lawaai schoppers en asociale hard rijders maar eens hard aan wordt gepakt anders luisteren ze toch niet woon zelf in de buurt dus hoor het vaak zat

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven