Vredehof breidt dienstverlening verder uit

NEEDE – Vredehof heeft haar dienstverlening in Neede uitgebreid. Met ingang van heden is Yvonne te Vaanholt toegevoegd aan het team uitvaartleiders, zij zal zich met name richten op de dienstverlening van Neede, Noordijk en omstreken. Yvonne is geboren en getogen in Noordijk, ze is bestuurslid van het Noordijks belang en actief lid van de Pasruiters. Yvonne zal er namens Vredehof alles aan doen om de uitvaart perfect georganiseerd te laten verlopen. De familie moet zich volledig kunnen concentreren op het afscheid met het volle vertrouwen in een goede begeleiding. “Als de familie tevreden is dan ben ik het ook” geeft ze aan.

Verder is de dienstverlening van Vredehof uitgebreid met een aanpassing van Aula Diekgraven. In de aula is een moderne en huiselijke 24-uurs familiekamer gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. Vredehof geeft aan dat de familie hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek kan ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Aula Diekgraven nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven.

Het enige waarop Vredehof toeziet is of de (brand)veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Op zaterdag 24 mei organiseert Vredehof een Open Dag in Aula Diekgraven, naast de mogelijkheid om met het team kennis te maken, hebben de bezoekers ook de gelegenheid om de 24-uurs familiekamer te bekijken. Meer informatie bij Vredehof Uitvaartverzorging, tel. 0545 – 294491 of op www.vredehof.nl

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vredehof breidt dienstverlening verder uit”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven