Bakker Liebrand nu ook op zondag open

BORCULO – Bakkerij Liebrand is de eerste in Berkelland! De Borculose bakker opent vanaf nu iedere zondag de deuren. Van 08.00 tot 11.00 uur is de winkel aan Maraltplein 30 geopend. Buiten hangt een grote vlag om mensen attent te maken op de zondagsopenstelling. ”We zijn nog wel aan het spelen met de openingstijden. Het is voor ons en de klant nieuw. Waarschijnlijk wordt het binnenkort van 09.00 tot 12.00 uur. Maar we houden eerst vanaf 08.00 uur aan”, zegt een medewerkster.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Bakker Liebrand nu ook op zondag open”

  1. Wens hem veel personeel en weinig klanten toe. Mensen, stop met deze onzin. Zondag=Winkels dicht. Waarschijnlijk is dit de laatste strohalm om zijn toko overeind te houden maar met zondagsopening gaat hij het niet redden.

    Kijk maar eens naar de supermarkten in Berkelland op zondag, meer personeel dan klanten.

    Stop met die onzin!!

  2. Verse Croissant op zondag

    Nadat in Haaksbergen de bakkerij van Bas Nijhuis op zondag is opengegaan, kun je nu ook verse broodjes kopen in Borculo bij Liebrand.
    Welke bakker in Eibergen durft dit aan?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven