Bloemenmarkt: ”Over de koppen lopen”

BORCULO – Handelaren hebben zondag goede zaken gedaan in Borculo. Vooral de eenjarige planten gingen als ‘warme broodjes over de toonbank’. De jaarlijkse bloemenmarkt werd door duizenden mensen bezocht. De grondlegger van de markt hebben wij op de video gezet. Hij was al vanaf de eerste bloemenmarkt van de partij!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4681]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bloemenmarkt: ”Over de koppen lopen””

  1. Het was wel gezellig maar ik vond het meer een braderie dan een bloemenmarkt

  2. eibergenaar

    Ben blij dat ik er niet ben geweest want wat doen nou in gods naam pinda en stoffen op een bloemen markt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    k

  3. Ik ben het wel met “Eibergenaar” eens, ondanks het feit dat het een drukke en geslaagde dag was kunnen ze het evenement wel een andere naam geven. Bijvoorbeeld “Borculo presenteert” er zijn dan ook meer mogelijkheden toe te passen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven