Buurt ‘Bonkertskamp’ hijst nieuwe vlag

NEEDE – Een nieuwe wijk betekent ook een nieuwe vlag. Buurtvereniging ‘Bonkertskamp’ uit Neede heeft afgelopen zaterdagmiddag 17 mei – tijdens ‘buurtjes’ – de nieuwe buurtvlag gepresenteerd aan de pers. Hij werd voor het eerst in de mast gehesen. De meeste bewoners waren onder de indruk (zie foto’s Truus Stotteler). Buurtbewoners hebben het ontwerp zelf gemaakt. De appelboom staat centraal, omdat deze bomen ook staan te pronken in de straat. Voor de presentatie konden de bewoners genieten van een fietstocht. Na afloop was er ruimte voor een hapje en een drankje. De Needse buurtvereniging telt 43 leden. In de Bonkertskamp zijn door ProWonen achttien nieuwe woningen gebouwd. De straat is opnieuw ingericht door de gemeente. Welke buurten in Neede hebben nog meer een eigen vlag? Laat het ons weten…

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4710]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Buurt ‘Bonkertskamp’ hijst nieuwe vlag”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven