Camping ’t Klumpke bestaat exact 50 jaar

NEEDE – Van één tentje in een wei tot een volwaardige camping met 230 campingplaatsen, ’t Klumpke in Neede heeft over de jaren heen flinke groei doorgemaakt. Het familiebedrijf bestaat vrijdag 9 mei exact vijftig jaar. In 1964 werd de camping aan de Diepenheimseweg officieel geopend. “De eerste bezoekster verblijft nog steeds op onze camping. Het gaat om mevrouw Nijhuis uit Enschede. Ze is hier niet weg te slaan”, zegt eigenaar Gijs van Geijtenbeek. “We gaan haar tijdens de jubileumdag in het zonnetje zetten.” Maar waarom blijven kampeerders elke keer terugkomen naar ’t Klumpke? “Ik denk dat ze komen voor rust en natuur. We hebben ons bedrijf ingepast in de omgeving. Er staan dus veel bossages en bomen. Het is een uniek stukje in de Achterhoek.” Maar de camping heeft nog een positieve eigenschap, ze hebben veel voorzieningen voor kinderen en organiseren voor deze doelgroep behoorlijk wat activiteiten.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Camping ’t Klumpke bestaat exact 50 jaar”

 1. Gefeliciteerd met het 50tig jarig bestaan namens mij .
  Ik heb er zelf ook jaren gestaan en ben een neef van de oprichter de fam. Thijssen.
  succes voor de toekomst

  g

 2. Rob en Marijke

  Hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum.Op naar de volgende 50 jaar.

 3. Gefeliciteerd met het jubileum.

  Zou leuk zijn iemand te vinden die eens een reünie wil organiseren. Misschien eentje v.d. Bergsma familie, die er volgens mij nog steeds komen in de zomer.

 4. wauwww. 50 jaar!

  gefeliciteerd Gijs, Aart, Els en Henk,
  mooi filmpje om te zien. mijn geliefde kindertaxi.
  ooit een aanhanger achter de jeep. toen een lange wagen, nog langer. we mochten allemaal helpen schilderen.
  een en al pret. ik heb er een geweldige kindertijd gehad. mooiere vakanties waren er niet!
  ik heb zelfs nog een beker, 12,5 jaar gast!!
  en een reunie??? goed idee! ik zal dr zijn.

 5. zoals jullie hebben geleze van wendy hebben wij ook een mmoie tijd bij jullie gehad ook hebben we laatst met schoonmakan van de kast nog oude fotos bekeken zelfs nog van voor jullie tij gefeliciteerd gr uit eibergen fam zwiep

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven