Foto’s van Maxima en Willem Alexander

BORCULO/NEEDE – Koning Willem Alexander en koningin Maxima hebben dinsdag een (streek)bezoek gebracht aan Berkelland. De rondgang begon in Borculo. Daar werd het koningspaar opgewacht door duizenden mensen. Burgemeester Hein Bloemen begeleide – na het overhandigen van een boeket – het koningspaar via de voetgangersbrug aan de Lange Wal richting het gemeentehuis. In de raadzaal werd een presentatie gehouden over de thema’s van de Achterhoek Agenda 2020. Na deze bijeenkomst gingen de Oranjes richting Neede. Ook rondom het Vlearmoesplein zag het ‘zwart’ van de mensen. Willem Alexander en Maxima namen een kijken in de Hofmaat, tevens gingen ze in gesprek met enkele inwoners. NUB stuurde 6 mei twee fotografen op pad (Wim Stevenhagen en Truus Stotteler). Ze mochten van heel dichtbij foto’s maken! Zie hieronder.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4686]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4687]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Foto’s van Maxima en Willem Alexander”

 1. Hulde aan de mensen van NUB, mooi werk geleverd. Jullie mochten zelfs binnen foto’s maken!

 2. Schitterend!!!!!
  Hier wordt ik blij van.
  Compliment voor de prachtige foto’s.

 3. Dit lijkt er meer op. Prima. Heel wat anders dan die humorloze (belachelijke) filmpjes.

 4. Mooie foto’s. Mooie reclame voor Gemeente Berkelland en wat fijn dat onze koning en koningin op die mooie dure stoelen in het gemeentehuis mochten zitten.

 5. Bedankt voor de positieve reacties.
  Maar ook een speciale dank aan zij binnen Gemeente en/of Provincie die mijn dringende vraag, om ook voor NUB en de mensen van Berkelland binnen foto’s te kunnen maken, met een Oranje Perskaart hebben gehonoreerd.

 6. Van alle mensen ‘die in een ander land wonen’, je hart is waar je geboren bent. Hartelijke dank voor de mooie foto’s en reportage van het koninglijk bezoek.

  Kees Prakke – Canada

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven