Golfbaan heet eerste bezoekers welkom

EIBERGEN – Zondag 11 mei hebben bezoekers kennis gemaakt met Shortgolf Berkelland. De deuren gingen voor het eerst open. De fanatiekelingen waren al vroeg op de baan – tussen de Vunderinkslaan en de Berkel – te vinden. Gerrit Luggenhorst kreeg de eerste les aangeboden (zie foto). Eigenaren Erik en Karin Groot Obbink zijn tevreden over de open dag. Naast de golfbaan is de gerestaureerde Schöppe ook open gegaan voor het publiek. Meer informatie op www.shortgolfberkelland.nl.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4695]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Golfbaan heet eerste bezoekers welkom”

 1. Ik ben geen golfliefhebber, maar het ziet er prachtig uit. Mijn complimenten! Hof van Eckberge, Shortgolf Berkelland en het Openluchttheater Eibergen (dat steeds meer als een tierelier gaat draaien en binnenkort het eerste optreden van Ilse DeLange na haar prachtige tweede plaats op het Eurovisie Songfestival mag verwachten): het wordt nog wel eens wat met Eibergen! 🙂

 2. Cor van der Kolk

  Een goede begin is het halve werk. Veel succes gewenst Karin en Erik en groeten van Cor van der Kolk

 3. hendrien temmink

  Karin en Erik,
  ziet er geweldig uit.
  moet een fijn gevoel zijn na al jullie werk!
  veel succes

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven