Opmerkelijke muurschildering in de maak

NEEDE – Sportschool de Gaard heeft vanaf nu een eigen ‘nachtwacht’! Kunstenaar Han Wegman uit Enschede legt op dit moment de laatste hand aan het mega kunstwerk (zie foto’s). De opmerkelijke muurschildering is aangebracht op één van de binnenmuren. Han heeft heel wat uren in de sportschool doorgebracht, niet om te sporten, maar om lekker te schilderen! “Dit is voor mij topsport”, lacht Wegdam. Op het doek zijn mythische sterke figuren geschilderd (zie foto’s). Zoals Popeye, Obelix en Hulk Hogan. Eigenaresse Hanneke Wamsteeker vind het resultaat waanzinnig. “Ik had niet gedacht dat het zo mooi zou worden.” Omdat het hier om echte kunst gaat kunnen belangstellenden met een museum jaarkaart tot eind mei gratis naar binnen bij De Gaard. “Het is geen grap”, lacht Wamsteeker.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4709]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opmerkelijke muurschildering in de maak”

  1. ja kunst is het.doe t hem niet na.haha maak wel ff aparte openingstijden voor het bezichtigen aub

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven