Motorrijder (21) moet rijbewijs inleveren

GEESTEREN – Vrijdagmiddag 16 mei is het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige motorrijder uit Lochem voor gevaarlijk verkeersgedrag.┬áWaarschijnlijk door te hoge snelheid was hij in een bocht in de Horstweg, rijdend in de richting Goor, met zijn motorfiets van de weg geraakt en in een sloot beland. Hij raakte enige tijd buiten bewustzijn en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij het CBR wordt een verzoek gedaan om een onderzoek te doen naar zijn rijvaardigheid. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Motorrijder (21) moet rijbewijs inleveren”

  1. Waarschijnlijk.. Tegenwoordig zijn ze wel snel met het rijbewijs invorderen, zelfs zonder meting blijkbaar ­čÖé En nog lekker een proces verbaal erbij, net alsof de persoon in kwestie nog niet genoeg heeft geleerd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven