Nieuwe jamkoningin gezocht in Neede!

NEEDE – Na de première in 1994 van de eerste Nederlandse Jamkoningin, zijn vele jamkoninginnen het visitekaartje van de Nationale Jammarkt geweest. Allemaal kijken met veel genoegen terug op hun majestueuze optreden en kunnen ze het van harte aanbevelen. Wil jij Karien en alle andere voorgangers opvolgen? Misschien sta jij op 24ste Nationale Jammarkt, woensdag 20 augustus 2014 in het middelpunt van de belangstelling.

De Koninklijke verkiezing wordt georganiseerd door een, namens de stichting Nationale Jammarkt Neede ingestelde, keuzecommissie. De winnaar is op de Nationale Jammarkt namens de organisatie de prominente ambassadeur van en voor alle standhouders. Na de Jammarkt ben je ook nog een jaarlang het visitekaartje van Neede, en behoren diverse Needse festiviteiten, het fruitcorso in Tiel en het Erntedankfest in Gescher tot de mogelijke uitstapjes. Om er pico bello uit te zien wordt je door een aantal ondernemers in het nieuw gestoken, verzorgt en ontvang je daarnaast nog enkele leuke attenties.

Aanmelden kan nu. Ben je tenminste 20 jaar, kom je uit Neede en heb je de frisse, fruitige uitstraling? Meld je dan aan! Schrijf in een briefje op een originele manier waarom jij Karien wilt opvolgen en stuur een foto mee. Misschien vindt je dat iemand anders dé geschikte persoon om te nomineren.

Ook in dat geval kun je jouw kandidaat met motivatie en foto voordragen. Aanmeldingen kunnen vóór 31 mei 2014 gemaild worden aan [email protected]. Op per post: Stichting Nationale Jammarkt Neede, Postbus 40, 7160 AA Neede.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe jamkoningin gezocht in Neede!”

  1. zal wel een hele klus worden.want probeer maar is om zo’n fris en fruitige jamkoningin als karien weer te vinden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven