Nieuwe uitbaters voor café D’n Rooi’n Vos

NEEDE – Op hemelvaartsdag heeft café D’n Rooi’n Vos twee nieuwe uitbaters. Inge Scholtenhave (51) en Alex Bargerink (52) nemen dan het stokje over van Rene en Anke Lensink. Het laatst genoemde echtpaar heeft ruim twaalf jaar het café aan de Wheemerstraat gerund. “Belangrijk om te weten is dat alles blijft zoals het is. We veranderen niks. Het is een goedlopend café met een eigen karakter en daar moet je in ons opzicht niks aan veranderen”, zegt Anke. Lensink bevestigt dat: ”We hebben in die jaren een mooie café opgebouwd. Met dank aan onze gasten.” Aanstaande zondag 25 mei kunt u afscheid nemen van de ‘oude’ uitbaters. Vanaf 16.00 uur begint de receptie. Tevens kunt u dan kennis maken met Inge en Alex. Café D’n Rooi’n Vos is vanaf Hemelvaartsdag van dinsdag tot zondag geopend. “We willen om 15.00 uur de deur openen voor onze stamgasten”, aldus Scholtenhave. Oja, tijdens het interview nam de beruchte ‘Vos’ op een bijzondere manier afscheid! (zie video).

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe uitbaters voor café D’n Rooi’n Vos”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven