Update: Drugsonderzoek is bijna klaar

NEEDE – De politie heeft de afgelopen periode een onderzoek ingesteld naar het dealgedrag van twee inwoners uit Neede. Zij werden op vrijdag 2 mei tijdens een gerichte actie aangehouden. Op maandag 5 mei zijn zij na verhoor in vrijheid gesteld en de politie maakt proces-verbaal op. De politie startte een onderzoek naar aanleiding van klachten over dealgedrag vanuit een woning aan de Borculoseweg. Met enige regelmaat zouden er junks uit de regio op dat adres harddrugs komen ophalen.

Soms gebeurde het, dat men in de buurt bij verkeerde adressen aanbelde. Dit gebeurde ook wel ’s avonds laat. De politie startte een onderzoek en op vrijdag 2 mei ging men tot de aanhouding van de vermoedelijke dealers over. Het gaat daarbij om de bewoner en 58-jarige inwoner uit Neede.

In de woning en bij de verdachten werden zo’n dertig wikkels met cocaïne, meerdere gripzakjes met weed en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. Ook lag er een stroomstootwapen en alle spullen werden in beslag genomen.

De verdachten en ook gebruikers werden de afgelopen dagen verhoord. De twee hoofdverdachten zijn maandag op vrije voeten gesteld.

Eerdere bericht: Politie Berkelland pakt twee drugsdealers

Deel dit artikel:

18 gedachten over “Update: Drugsonderzoek is bijna klaar”

 1. @derechter: Dit bericht is 1 op 1 overgenomen van de politie. Graag daar klagen!

 2. Jij plaatst het toch, dan controleer je het toch afschuiven op de Politie is niet professioneel. De reacties controleer je ook allemaal.Ik plaats wel eens een reactie die niet kwetsend of beledigend is en dan wordt die niet geplaatst, censuur noemt men dat… Kritiek en klagen zul je altijd houden…

 3. @Wouter, moeten we de politie ook al controleren? Waar gaat het heen met dit land?

 4. Als media zul je toch weten dat het gaan om verdachten? Ten tweede: junks?
  Wiki zegt: “Junk is een woord voor iemand die ernstig is verslaafd aan harddrugs, waarbij de verslaving zichtbare sporen in het uiterlijk van de persoon heeft achtergelaten (bijvoorbeeld verwaarloosd uiterlijk, vermagerd).”

  Tevens, als ik een persbericht de deur uit doe controleer je dat niet? Kijk graag op jullie site en jullie zijn goed bezig maar dit vind ik toch best jammer. Factchecken is 1 van de taken van journalisten. Waaronder dit dus.

 5. Wel grappig dat iemand die commentaar op de woordkeus van een artikel heeft, zelf zijn zinnen onjuist formuleert…
  @derechter

 6. Klopt, maar ik veroordeel geen mensen door termen te gebruiken die nodeloos kwetsend kunnen zijn en deze niet zijn bevestigd

 7. Zekers moeten de burgers de Politie controleren, gaat vaak genoeg mis hoor. Een agent denkt altijd dat die een monopoly positie heeft op de waarheid,maar helaas zijn ze niks meer dan een ander. Dus ze moeten gecontroleerd worden 🙂

 8. kinderen kinderen waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en fouten zijn menselijk.

 9. Politie berkelland, jullie pakken juist de verkeerde!!! Haal die hang jeugd bij de apotheek weg en je hebt alles weg, die hebben meer drugs in hun auto’s dan jullie denken. Vorige week mocht een man van 70+ daar niet parkeren, omdat een jonge zak van +- 20 daar aan het chillen was. Was omstreeks 3 uur!!! Waar gaat dit heen? Meneer kon ff 100M lopen!!! En dan de verkeerde oppakken!!!! Pak de afnemers aan en je hebt de kern van irritatie

 10. Hoezo nodeloos kwetsend? Als je cocaine gebruikt ben je een junk in de volksmond. Als jij je door dat woordgebruik ‘gekwetst’ voelt omdat je ‘alleen recreatief’ gebruikt is het juist gied om er eens heel hard over na te denken waar je mee bezig bent….

 11. neededegekste

  @cool Als je er dan zoveel problemen mee hebt dat wij ergens staan en een jointje roken kom dan zelf ee keer langs beetje laf over internet. En over dat deal gedrag daar wordeb wij altijd van beschuldigt wel lekker makkelijk altujd maar meteen naar ons wijzen oja en als wij wiet kopen doen we het in de shop niet altijd meteen je oodeel klaar hebben

 12. Hangjeugd bij de apotheek,eensjespark ,etc met drugs in hun auto,s het is bekent in Neede en bij de politie,maar hoe zit het bij die ouders ,hebben die stront in de ogen ,als die is optreden dan heeft de politie ook minder te doen

 13. @neededegekste, Wie is er hier nou LAF!
  Vorige week maken een paar van jullie een paar kleine kinderen bang, een moeder komt verhaal halen en krijgt een grote bek, en vervolgens gaan jullie er vandoor omdat de politie eraan komt.
  Ga je jointje thuis roken maar dat mag je zekers niet van je moeder.

 14. Ik ben geen recreatief gebruiker, dus geen aannames doen svp. Ik heb ook geen banden of connecties met een en ander. Het enige wat mij opvalt is dat er meteen wordt geplaatst zonder enige vorm van attentie omtrent de inhoud van een bericht. Niets meer, niets minder

 15. bezorgde Berkellander

  Erger is nog dat het allemaal op plekken gebeurd waar onze jongere jeugd ook is( parkeerplaats voetbalveld,sporthal,bastion) het toch ook verwonderlijk dat wij dit als burgerger allemaal wel zien en onze wijk agent dit allemaal aan zich voorbij laat gaan en hier niets aan doet. Racen met auto op deze parkeer plaatsen ,dealen enz. Volgen mij kun je dit ook allemaal niet zien als je alleen maar dagdiensten draait en druk bent met snelheid controle en als de hond uit laat of je wel een zakje bij je hebt voor de ontlasting allemaal lekker makkelijk. Maar ga deze confrontatie eens aan en dit zou onze dienstdoeners weer aan zien geven.

 16. Ik denk dat de politie ook maar eens vaker op het busstation moet controleren.
  Daar word namelijk ook vaak genoeg gedeald.

 17. Ik vind het wel goed van sommige mensen dat ze kunnen zien dat ze daadwerkelijk aan het dealen zijn, dus de overdracht van geld en drugs kunnen waarnemen want dat zijn gewoon aannames.. Ik denk zelf dat het eigen gebruik is.

  Er reageren hier ook wel mensen die vergeten dat ze vroeger zelf jong zijn geweest. Ik stond 25 jaar geleden ook wel bij de hangjeugd en automatisch ben je dan aan de drugs?? Ik heb die zooi nooit aangeraakt , dat komt door al die olde wieven met hun roddels. Sommige mensen storen zich overal aan en helaas worden alleen de klagers gehoord.

  Ik denk zelf als je heel Neede zou vragen of ze er last van hebben dat 90% er helemaal geen last van heeft en de overige 10% reageert hier wel 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven