Politie Berkelland pakt twee drugsdealers

NEEDE – De politie heeft vrijdagavond twee drugsdealers aangehouden in Neede. Dat maakte wijkagent Michiel Herbrink om 21.00 uur bekend. Ze waren aan het dealen in het dorp. Beide personen zitten vast. Politie Berkelland start zo snel mogelijk een onderzoek naar de twee verdachten. Op dit moment doet de politie verder geen uitspraken.

Update vrijdagavond 2 mei 23.30 uur:
Tijdens de aanhouding is er drugs en geld in beslag genomen. De mannen zijn rond 20.00 uur gepakt aan de Borculoseweg.

Deel dit artikel:

22 gedachten over “Politie Berkelland pakt twee drugsdealers”

 1. De politie is de laatste tijd heel goed bezig in Berkelland,dat mag wel eens gezecht worden

 2. Klopt niks van dit bericht, ten eerste ging het hier om 1 drugsdealer, de andere persoon had hier niks mee te maken en is om 21: uur al vrijgekomen. Daarnaast wordt deze persoon al als drugsdealer aangemerkt terwijl hij zoals iedereen weet eerst officieel veroordeeld moet zijn. NUB dit is een verdachte!!!! Dat agentje geeft onjuiste informatie in zijn twitterbericht.

 3. goed bezig politie.het heeft lang geduurd .maar hopelijk is nu alles goed in kaart gebracht,en kan de opruiming beginnen.hulde jongens

 4. Zo bij de naam Slaapdorp kan Neede nu een andere naam toevoegen: Drugsdorp.

  Hennepplantages, wiet en drugs dealen op de Berg, en nu weer dit. Gaat lekker hier

 5. Jullie snappen dat jullie samen met de politie de twee personen door de gekozen woorden al hebben veroordeeld. Wat is er met onschuldig tot tegendeel is bewezen?

 6. en nu de andere 10 dealers nog! mischien moet de politie is meer kijken in eibergen!

 7. Wat mij hij sowieso opvalt, aan deze reacties te zien is dat iedereen eens hoognodig een Nederlandse taalcursus moet volgen. Minder! Minder! Minder!

 8. @ needenaar ..dat is te veel werk voor de politie .en te moeilijk
  daar heb je roberto stegenman voor die lukt het allemaal wel om die boefjes te achterhalen

 9. De politie Berkelland heeft waarschijnlijk een hele nieuwe bezetting, met agenten die harder zijn en wel durven om in actie te komen.
  Dat mag ook wel een keer. Hopelijk komen zij ook nog wel in actie in Borculo. Is ook genoeg aan de hand wat absoluut niet door de beugel kan. Door de jaren heen hebben veel bewoners meldingen gemaakt, ze komen kijken, maar in actie komen durfden ze niet, hopelijk met deze verse agenten wel.

 10. en dan die mensen die het ook nog proberen recht te praten.zullen wel goede bekenden van de daders zijn.je word niet zomaar opgepakt.

 11. nou roy zo moeilijk is het niet! je belt ze en.spreekt af en je hebt wat je wil!

 12. Moet je perse je gebruiken om met iemand contact te hebben? Kijk wat er in de doofpot wordt gestopt qua werknemers van politie berkelland. En daar wordt niet over gesproken helaas.

 13. @ needenaar ..ben het helemaal met jou eens ..het is ook kinder spel .iedereen weet waar ze zitten alleen de politie niet…..
  of wel en ze komen vroeg of laat aan de beurd

 14. roberto moet alberto stegenman zijn .en beurd moet met een t….hahaha foutje

 15. Als iedereen weet waar deze drugsdealers zitten volgens Roy ,bel dan 09008844

 16. Nieuwe bezetting. Had jaren geleden gemoeten. Toen werd alles van desbetreffende persoon wie op is gepakt ook in de doofpot gestopt, danwel andere zaken. Justice, lijkt me wel eens op zijn plaats.

 17. @joop

  Niemand praat wat goed. Alleen een nieuwssite moet wel bij de feiten blijven. De rechter bepaalt of ze drugsdealers zijn of niet. Niet nub.nl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven