VAN opent prachtig wandelpad in Berkelland

De Vereniging Agrarisch Natuurbeheer heeft vandaag een nieuw wandelpad geopend. Het wandelpad is te vinden op het grootste perceel van de VAN  het natuurgebied “Grevengracht” nabij de Groenlose Slinge, globaal gelegen tussen de Zeggelhagbrug , Lage Scheidijk en de Ruurloseweg. Het is een prachtig stukje natuur. Met veel wilde bloemen (zie foto’s). Mieke Akkermans van de Rabobank mocht de officiële opening verrichten. U kunt kiezen uit een wandeling van 1 of 2,5 kilometer.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4736]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “VAN opent prachtig wandelpad in Berkelland”

  1. ze hadden er beter graan kunnen verbouwen dan hadden de mensen in de derde wereld ook nog wat te eten, in plaats van dat onkruid

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven