Vijf inbrekers betrapt in het buitengebied

EIBERGEN – Afgelopen nacht zijn er in het buitengebied van Eibergen vijf vermoedelijke inbrekers op heterdaad betrapt. Personeel van de Voshaar betrapte de personen tegen 02.00 uur in de buurt van de Voshaardijk. De mannen sloegen op de vlucht. Wijkagent Geertjan Sloots is op de hoogte van het verhaal. Heeft u in de nacht van donderdag op vrijdag iets verdachts gezien in het buitengebied? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Vijf inbrekers betrapt in het buitengebied”

 1. Da’s schuin tegenover Jansen die meent dat er daar al enkele weken lang 15 wilde zwijnen rondlopen. Het waren in elk geval ‘zwijnen’ bij De Voshaar. En die echte wilde zwijnen en dan ook nog eens 15 die er al enkele weken lang zouden zijn? Die beesten zijn er hoogstwaarschijnlijk helemaal niet. Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld reeën zijn wilde zwijnen veel minder schuw. Ze komen veel eerder tegen het einde of begin van de avond te voorschijn dan reeën. En dan had allang iemand die beesten echt gezien. Maar zelfs na enkele weken heeft nog niemand daar een zwijn geconstateerd of voor de camera gekregen.

  Er zitten trouwens sinds kort wel twee wolven (een paartje waarschijnlijk) in een bos bij Eibergen. Die beesten zijn WEL echt ook al een paar keer gezien. Maar als ik ga vertellen waar ze zitten, dan trekken er weer complete cameraploegen en natuurliefhebbers op uit om ze te spotten. En dan krijg je dezelfde taferelen als vorig jaar met die waterspreeuw (wat een mafkezen die vogelaars, ze hadden dat beestje met rust moeten laten!!!) en dan zijn die wolven zo weer vertrokken.

 2. Die wilde zwijnen hebben weiland omgeploegd bij het assinkbos ,en dat is niet in de buurt van de voshaardijk

 3. Schapenhouder

  Afschieten die wolven.

  Nu tot 2x toe loslopende honden in schapenkoppel gehad.
  De eigenaar mevr….. (verwijderd door redactie) heeft eerst bekend maar later toen de politie raport wilde maken ontkende ze.
  Dat doen onze honden niet zegt ze steeds.
  enkele ooien moeten afmaken, 3 hebben de lammeren afgezet en van veel anderen zijn de vruchten afgestorven.
  Maar vergoeden ho maar.
  Nu men wolven wil toelaten, wie staat dan voor de schade garant?
  Ook al is die aantoonbaar/
  Ik denk de schapenhouder.
  Leuke dingen die worden bedacht door mensen die het zelf niet in de portomonee voelen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven