Waarschuwingsborden snel aangepast!

Is het een foutje van een ambtenaar?, of is het na aanleiding van alle kritiek?, de gemeente Berkelland heeft vandaag (1 mei) alle gele waarschuwingsborden in Neede en Borculo aangepast. De gemeente heeft de tijdelijke afsleepregeling (voor de komst van Maxima en Willem Alexander) verkort met een dag. In eerste instantie moesten de auto’s op 3 mei al weg zijn (zie eerdere bericht hieronder), nu mag het een dag later (4 mei). De borden staan onder andere langs de Stationsweg en Oudestraat in Neede. In Borculo zijn de borden gespot rondom het gemeentepaleis. Parkeren is op deze plekken tot dinsdag 6 mei (18.00 uur) verboden. Dinsdag aanstaande komen de Oranjes naar Berkelland. NUB heeft gehoord dat er die dag om 08.00 uur al mensen met een klapstoel voor het gemeentehuis gaan zitten. Wie is zo gek?, laat het ons weten!

Eerdere bericht: Diverse straten moeten op 3 mei leeg zijn


Foto op 31 mei gemaakt aan de Hoflaan in Borculo.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Waarschuwingsborden snel aangepast!”

 1. Hoezo gek
  Er zijn genoeg mensen die hopen een glimp op te vangen
  van het koningspaar Misschien ga ik zelf ook wel.

 2. Ja, het is inderdaad een foutje.
  Van jullie.
  Het is naar aanleiding van…

 3. Gek of misschien een beetje respect. Bel eens met de gemeente Den Haag wat hun ervaringen zijn op de derde dinsdag van september.

 4. Jongens, hou eens op te zeuren. Wees blij dat Berkelland een keer koninklijk bezoek krijgt. Jullie maken dat waarschijnlijk in je leven niet meer mee!

 5. nou ik was dan dinsdag om 7,20 bij het gemeentehuis in Borculo maar niemand zelfs de verslaggever zag me niet staan heel jammer want ik had me ontbijt meegenomen en een thermos koffie bij me ik heb me kostelijk vermaakt in me scootmobiel ik had het mooiste plekje van berkelland en dan zijn er toch nog mensen die prroberen om er voor te gaan staan zo brutaal en aso figuren die geen respect hebben voor gehandicapten maar dat is ook met andere feesten in of om Borculo ik ga hier staan en daar blijf ik staan nou ik heb bewust me scootmobiel zo neer gezet er niemand kon voor gaan staan en toch moest ik elke seconde allert zijn want toch nog proberen om en voor te kruipen en dat zijn dan je mede burgers uit Borculo. maar,ik heb maxima en willem van 1 meter afstand gezien twee keer in Borculo en in neede bij de rotonde toen ze onderweg waren naar Groenlo heb een mooie dag gehad maar het was nog mooier geweest mensen respect hebben voor mensen die minder mobiel zijn en dat ook altijd zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven