Brandweer: 112 was gewoon te bereiken

EIBERGEN – Was 112 nou wel of niet bereikbaar tijdens de brand in Eibergen? Volgens een woordvoerder van de brandweer wel. ”Het verhaal ligt iets genuanceerder dan jullie melden op NUB. Het mobieltje lag in de brandende woning. Daarom konden de bewoners in eerste instantie niet bellen. Op de plek was en is gewoon mobiel bereik.” Eerder schreef NUB dat het noodnummer op de locatie niet bereikbaar was en dat de aanwezigen daarom noodgedwongen moesten bellen op camping De Goede Hoop. Dit verhaal werd bevestigd door de eigenaar van de camping. Daarom hebben we het gepubliceerd.

Eerdere bericht: Houten vakantiewoning in vlammen op

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Brandweer: 112 was gewoon te bereiken”

  1. Afgelopen zondag bij de buren van deze mensen geweest en hij zei: bereik afhankelijk van welke provider je hebt en aan welke kant van het huis je gaat staan. Binnen zeker geen bereik. Het ligt dus nog genuanceerder! (Info uit de eerste hand)

  2. Wat wil je hiermee vertellen Robert?

    Als de tent in lichterlaaie staat en je telefoon ligt er nog in maakt het toch niet uit of je wel of geen bereik hebt?
    Je zult toch ergens anders moeten gaan bellen op dat moment…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven