Video inbrekers levert bruikbare tips op

EIBERGEN – Wat een video op NUB wel niet los maakt… Afgelopen zaterdag heeft deze site samen met Discus Florijn een video online gezet waarin drie inbrekers probeerden in te breken bij de dierenspeciaalzaak aan de Brink. Eigenaar Egbert Florijn is verbaasd over alle reacties. “Ik ben aangenaam verrast. Het bericht is enorm vaak gedeeld. Vooral op Facebook werd de video massaal verspreid.” Het bericht is alleen al op de Facebookpagina van Nieuwsuitberkelland.nl ruim 14.000 keer aangeklikt. Bij de politie zijn heel wat bruikbare tips binnengekomen. Politieonderzoek is in volle gang. U kunt nog blijven bellen… Herkent u de knapen?, bel dan naar 0900-8844.

Eerdere bericht: Discus Florijn: ‘Herkent u deze klanten?’

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Video inbrekers levert bruikbare tips op”

  1. Hebben die knapen misschien ook iets te maken met de inbraak in het schietlokaal van de Kroon Eibergen

  2. Na een brandalarm in iedere woning,straks nog een video in iedere woning,als de regering nu ook eens mee gaat werken om dit tuig eens goed te straffen,bespaart de burger een hoop geld

  3. goede actie van Florijn zou een vervolg moeten hebben door het gehele land.
    Aanpakken dat tuig.

  4. @Mij

    Vreemde opmerking van je. Je kunt niet zo maar dat soort dingen gaan suggereren of je dat in het openbaar gaan afvragen. Er zijn ’tig’ woninginbraken hier in de regio of in Eibergen. Die kun je niet zo maar in het wilde weg aan elkaar koppelen. Dat is een zaak van de politie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven