Café de Libertijn open, en blijft ook open!

20140822_150126EIBERGEN – Café de Libertijn is vrijdagmiddag rond 15.30 uur weer opengegaan. Het terras staat buiten, het café is opgeruimd en de eerste glazen bier zijn alweer getapt. De nieuwe uitbaters Rob Stevens (op de foto) en René van Ark zijn er klaar voor. “We hebben er enorm veel zin in. Tijdens de kermis zijn we alle dagen geopend. We hebben een tijdelijke vergunning gekregen, kermisvierders kunnen bij ons gewoon terecht voor een glaasje bier of wijn, maar sterke drank mogen we helaas niet schenken.” Maar dat gaat veranderen… Rob en René zijn per 1 september officieel huurder. Dus het tijdelijke tintje wordt definitief, dat wil dus zeggen dat de Libertijn weer gewoon open gaat! Het wordt een ‘Italiaans’ eetcafé… ”We willen nog wel wat zaken veranderen. Onder andere de keuken, de gerechten moeten wel goed geserveerd worden”, zegt Rob. Na de kermis is het café dus even gesloten in verband met de verbouwing. Op 25 oktober gaat de Libertijn officieel open. En dan kan iedereen weer wekelijks het café binnenwandelen!

Eerdere bericht: Café de Libertijn in Eibergen sluit de deuren

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4956]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Café de Libertijn open, en blijft ook open!”

  1. Rob en René succes! Nu hebben we eindelijk het goede verhaal, gingen veel roddels door het dorp

  2. Suc6 R en R

    September open.
    December weer dicht.
    Een Italiaan”s eetcafé naast 3 eethuizen in Eibergen?
    Pffff

  3. ook vanuit hier succes natuurlijk, maar ook wel jammer, weer een eetcafé. had graag gezien dat het een kroeg bleef, want die hebben we niet meer. gewoon, met misschien alleen wat voer als een tosti voor een hongerig figuur.

  4. Staan 3 zuip cafe,s te koop in Eibergen.
    Libertijn zal nooit meer worden zoals het was.
    Wens de nieuwe uitbaters veel sucses toe

  5. het kwartje viel te laar bij mij met de kermis maar volgens mij wordt dit wel pizza eten zoals het hoort en niet zoals bij de bestaande pizzatenten.
    Succes heren, ik zsm proberen

  6. @rudy, Sinds kort is Bella pyramide overgenomen en heet nu Napoli, daar kun je wel heerlijke en smaakvolle pizza eten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven